Årdal

4 nye leiligheter med 3 soverom i sjøkanten!

Eksklusive nye leiligheter med 3 soverom til salgs. Leilighetene skal bygges i et familievennlig nabolag med gåavstand til sjø og båtliv. Bare 45 minutts kjøretur fra Stavanger.

Månedsleie:
Prisantydning:
kr. 2 890 000 - 2 990 000 ,-

OM PROSJEKTET

Hjelmeland Bygg har gleden av å tilby 4 eksklusive nye leiligheter med 3 soverom til salgs. Leilighetene skal bygges i et familievennlig nabolag med gåavstand til sjø og båtliv. Bare 45 minutts kjøretur fra Stavanger. Det blir totalt oppført 4 leiligheter. Leilighetene blir alle oppført med 3 soverom og 1 bad, stue/kjøkken , gang og bod/teknisk rom. Leilighetene vil være nesten identiske innholdsmessig, men de vil bli  oppført speilvendte på motsatt side. Eneste vesentlige forskjell fra leilighetene i 1.etg sammenlignet med de i 2.etg er at balkongen oppe har glass gjerde og at de øverste har en finere utsikt. Leilighetene er en del av et stort prosjekt! Det bygges nemlig også rekkehus, eneboliger i rekke og det selges tomter. Her vil det altså bli bygget et fint og nytt nabolag i idylliske omgivelser.  Alle som kjøper i Årdal Brygge vil få kr 50.000 i rabatt på enten naust, sjøbod eller båtplass. Grip sjansen – kontakt oss nå!

BELIGGENHET OG ADKOMST

Eksklusive leiligheter under oppføring i flotte omgivelser med gåavstand til sjø og båtliv. Kort kjøretur til sjarmerende Årdal sentrum (2 min), eller 16 minutters spasertur med alle nødvendige fasiliteter.Skole og barnehage i nærheten, med kjøretid til Årdal skule på 4 minutter. Opplev det beste av natur og praktisk livsstil i denne unike leiligheten , like ved Årdalsfjorden i det flotte Ryfylke!  

GENERELL ORIENTERING

Følg Rv13, Ryfylkevegen og Rv13 til Fv639 i Årdal. Sving til venstre og inn på Fv639.Stedet du skal til, er på høyre hånd.

FELLESAREAL I BYGG

Parkeringsplass og hage

GARASJE/PARKERING

Anvist parkeringsplass mellom leilighetene og eneboligtomtene. Gjester kan parkere på anviste plasser som blir opparbeidet i henhold til reguleringsplan

BODER

Alle leilighetene får 1.stk bod/ teknisk rom innvendig og 1 sportbod ved anvist parkeringsplass.

FREMDRIFTSPLAN OG FERDIGSTILLELSE

Salgsstart desember 2023, antatt byggestart april 2024. Ferdigstillelse i løpet av 2025

FORSIKRINGSSELSKAP

Sameiet vil være forsikret og det blir kun nødvendig med innbo forsikring

No items found.

Lite sjarmerende sentrum. Kjøretur på 45 minutter til Stavanger, for flere butikker og restauranter.

Buss.

Skole og barnehage i nærheten.

I Hjelmeland er barnehage gratis for alle som bur der! Dette gjeld både for opphald og mat. Ifølge Hjelmeland Kommune sine nettsider.

Meld din interesse

Takk for at du har meldt interesse. Mekler kontakter deg for å ta prosessen videre.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kontakt

​Lars Sigve Berge
Faglig ​ansvarlig/Eiendomsmegler MNEF