Årdal

Årdal Brygge- 4 unike naust

Flotte unike naust for salg i Årdal i Ryfylket. Topp kvalitet, og bygges av Hjelmeland bygg. Alle naustene vil få innlagt strøm

Månedsleie:
Prisantydning:
kr. 1 290 000 ,-

Årdal Brygge vil bestå av eneboliger, enebolig i rekke, rekkehus og leiligheter i sjøkanten. Halvparten av naustene vil være forbeholdt de som kjøper bolig i Årdal Brygge.Naustene leveres med støpt dekke, dør i bakkant og en 2,5 meter bred todelt dør i tre/kledning. Dette designet muliggjør en praktisk åpning, slik at du enkelt kan dra en robåt eller en kano fremover mot sjøen for en smidig tilgang.Alle naustene vil få innlagt strømTotal arealet på hvert naust vil være 32 kvm.

BELIGGENHET OG ADKOMST

Kort kjøretur til sjarmerende Årdal sentrum (2 min), eller 10 minutters spasertur. Boligen gir deg nærhet til naturen og ro, samtidig som alle nødvendige fasiliteter er tilgjengelige i det lille, men sjarmerende sentrumet. For større utvalg og shopping, kunn en halvtime til Tau/Jørpeland. Skole og barnehage i nærheten, med kjøretid til Årdal skule på 4 minutter.

GENERELL ORIENTERING

Følg Rv13, Ryfylkevegen og Rv13 til Fv639 i Årdal. Sving til venstre og inn på Fv639.Stedet du skal til, er på venstre hånd.

No items found.

Lite sjarmerende sentrum. Kjøretur på 45 minutter til Stavanger, for flere butikker og restauranter.

Buss

Skole og barnehage i nærheten.

I Hjelmeland er barnehage gratis for alle som bur der! Dette gjeld både for opphald og mat. Ifølge Hjelmeland Kommune sine nettsider.

Meld din interesse

Takk for at du har meldt interesse. Mekler kontakter deg for å ta prosessen videre.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kontakt

​Lars Sigve Berge
Faglig ​ansvarlig/Eiendomsmegler MNEF