Kvalvåg

Attraktiv hytte nær sjø på kvalvåg m/båtplass i bryggeanlegg

Meget attraktiv hytte nær sjø på Kvalvåg m/båtplass i bryggeanlegg. Hyttetomten ligger flott til i naturskjønne omgivelser, da i et hyttefelt på Kvalvåg.

Månedsleie:
Prisantydning:
kr.4.490.000,-

Meget attraktiv prosjektert hytte med sjønær beliggenhet og egen båtplass. Hytten har 4 soverom, 2 stuer og moderne bad. Et fantastisk hytteområde med meget gode solforhold og nydelig natur. Hyttene i omkrets ligger avskjermet og spredt. Eiendommen ligger i et område regulert til fritidsformål.

Eiendommen ligger tint til i terrenget, med utsikt og gode solforhold fra tidlig om morgenen til sent på kveld.I området rundt og på Kvalvåg er det mye å finne på hele året. Det er muligheter for å fiske, bade, gå tur i skog og mark m.m. Dersom du har behov for finne på noe annet, som å gå på restaurant, bar eller kanskje en kino så er Jørpeland bare en 25 minutters kjøretur unna. Her er det også flere matbutikker og mulighet for å kjøpe bær, frukt og grønt hos de lokale bøndene. nærheten. Kort og effektiv reisevei til Stavanger og Nord-Jæren.

Hytten vil bli bygget i henhold til dagens standard. Hytten er oppført over to plan og ha en meget innholdsrik planløsning. Inngangen vil være på det første planet. Her kommer det også til å være bod, soverom, bad og en fin stue med åpen kjøkkenløsning. Stuen ere romslig med høyde under taket. Det vil også være god plass til spisebord.  På det andre planet vil det være bod, soverom og  åpning ned til første plan. Hytten vil bli bygd med store vindusflater og ekstra takhøyde som gir en meget god romfølelse. De store vindusflatene vil også gjør det svært enkelt å nyte utsikten.

No items found.

ADKOMST

Fra Jørpeland-sentrum følger du Ryfylkeveg 13 mot Oanes i ca 5.km og tar av til høyre inn på Kvalvågveien. Følg så vegen i ca. 9. km og ta av til høyre etter avkjørselen til Idsalvegen. Du tar på en grusvei, og følger denne innover. Det vil være en enkel gruset anleggsvei frem til tomten. Eventuell fremtidig vedlikehold bekostet av hytteeierne selv.

Meld din interesse

Takk for at du har meldt interesse. Mekler kontakter deg for å ta prosessen videre.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kontakt

​Lars Sigve Berge
Faglig ​ansvarlig/Eiendomsmegler MNEF