Røldal

12 nye hytter i historiske omgivelser!

RØLDAL - 12 nye hytter i historiske omgivelser! Fra kr. 2.890.000,- til kr. 3.800.000,-

Månedsleie:
Prisantydning:
2.890.000,- til 3.800.000,-

Nye hytter i historiske omgivelser i Røldal

Det var ikke tilfeldig at Breifon Hotell ble lagt akkurat her. For en utsikt! Norsk vestlandsnatur på sitt vakreste, sommer som vinter. Et landskap som aldri slipper opp for inntrykk.

Breifonn-hyttene ligger på historisk grunn som har hatt storfint besøk av blant andre Kongen av Siam og våre forfedre som bygde jernbaneforbindelsen mellom øst og vest. Her skaptes fordums minner i vakre omgivelser. Nå skapes nye minner i de samme vakre omgivelsene. Utflukter og naturopplevelser står i kø for å oppleves. Norges sydligste isbre – Breifonn, toppturlandskap langt over tregrensen, Norges mest snøsikre skiløyper, Hardangervidda, elver, fiskevann, bare for å nevne noe.

Breifon Hotell raget høyt i landskapet med spir, tårn og verandaer som inviterte til nydelig utsikt over Røldalsvatnet og innover viddene mot Breifonn. Hyttene har arvet den majestetiske beliggenheten til sin navnefar, og er på sitt moderne vis, også bygget for å få mest mulig ut av utsikten med stuer og verandaer lagt på øverste plan.

Herlige Hus utvikler hjem. Breifonnhyttene er hjem på fjellet og er utviklet for å ivareta opplevelsene på fjellet.

Rom for alle

Breifonn-hyttene er utgangspunktet for fantastiske naturopplevelser. Lett å komme til, enkel å holde, fantastisk å bare være i – nær alle opplevelsene. Du parkerer rett utenfor, og låser deg inn en snøfri hovedinngang eller bi-inngang - under tak. Bagasje og varer plasseres rett inn i lagrings- og bodplass. Unge og voksne fordeles på soverom før alle samles i stue og allrom ovenpå. Hele hytta er allerede oppvarmet – før ankomst. Du har ikke peis fordi hytta trenger hurtigoppvarming. Peis er for kos! Hyttene er designet for å kunne ta imot hele familien. Tre eller fire gode soverom med mulighet for opp til elleve soveplasser. Et eller to bad. Stor stue og kjøkken – allrom med utsikt og god plass til alle. To innganger. Store boder eller mindre bod og ekstra boltreplass. 6 m2 sol- og utsiktsrik balkong. Overbygd veranda mellom innganger med snøfri plass for ski og akebrett.

BELIGGENHET OG ADKOMST

Hyttefeltet ligger lett tilgjengelig. Fra Røldal sentrum følger du E134 vestover, omtrent 4 kilometer. Hyttefeltet ligger da på høyre side rett ved Hordatun hotell.  Kommer du fra vest; 300 meter etter utløpet av Håratunnelen.

GENERELL ORIENTERING

Innflyttingsklar til jul 2021.  

Sjekk ut prosjektsiden på https:/breifonn.no

No items found.

3 timer og 20 minutter fra Stavanger
2 timer og 20 minutter fra Haugesund
4 timer og 30 minutter fra Oslo
3 timer og 30 minutter fra Bergen

Breifonn-hyttene er utgangspunktet for fantastiske naturopplevelser. Lett å komme til, enkel å holde, fantastisk å bare være i – nær alle opplevelsene. Du parkerer rett utenfor, og låser deg inn en snøfri hovedinngang eller bi-inngang - under tak.

Alpinanlegg 4 min unna

Toppturenes mekka i nærheten. Hardangervidda er en 30 min kjøring unna

Butikker i både Røldal sentrun og Odda

Buss som tar deg både østover, vestover og sørover

Meld din interesse

Takk for at du har meldt interesse. Mekler kontakter deg for å ta prosessen videre.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kontakt

​Lars Sigve Berge
Faglig ​ansvarlig/Eiendomsmegler MNEF