Sandnes

Egdeveien 3A - Lettstelt og moderne enebolig til salgs! - SOLGT

Veletablert på flaten rett ovenfor bykjernen. Kort vei til alle service-fasiliteter som skole, idrettsanlegg, barnehage og byens gleder m.m.

Månedsleie:
Prisantydning:
kr. 5 500 000,-
No items found.

Veletablert på flaten rett ovenfor bykjernen. Kort vei til alle service-fasiliteter som skoler, barnehager , idrettsanlegg og byens gleder.

Sandens sentrum er estimert til en ca. 10 minutters gåtur / 3 minutters kjøretur. Sandens by tilbyr kjekke aktiviteter for folk i alle aldre. Er du en matentusiast er det flere muligheter for å nyte gode måltid på de lokale caféene og restaurantene i Sandnes. I tillegg til gode restauranter er det gåavstand til butikker, kino og uteliv fra boligen. Det er også flere utallige turområder i omegn. Dersom du ønsker å en liten spasertur er Sandvedparken et fint alternativ, ønsker du en lengre tur vil f.eks. Lifjell eller Dalsnuten være gode alternativer. Sandnes har en svært ekspansiv utvikling når det kommer til kulturliv og utbygging. Byen er idag Norges syvende største by.

I julesesong blir det også opparbeidet "vinterland" på Ruten i sentrum. Her lages det til skøytebaner og karuseller og det holdes julegrantenning. Musikk, opptredener, lokale boder og god mat står også på menyen.

God kollektiv tilbud. Mulighet for å benytte seg av både tog og buss.

Flere skoler og barnehager i omkrets.

Meld din interesse

Takk for at du har meldt interesse. Mekler kontakter deg for å ta prosessen videre.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kontakt

​Lars Sigve Berge
Faglig ​ansvarlig/Eiendomsmegler MNEF