Tau

Enebolig med flott havutsikt, stor hage m/ utelutleiehybel! - SOLGT

Enebolig med eksepsjonell utsikt, utleiedel, stor hage til salgs på Tau.

Månedsleie:
Prisantydning:
kr. 4 600 000,-

Enebolig med utrolig flott utsikt og m/utleiedel er til salgs på Tau. Denne boligen har flere terrasser hvor en kan nyte den fine havutsikten fra eiendommen. I tillegg har eneboligen stor innkjørsel og garasje med plass til både bil og litt oppbevaring på baksiden av huset. På fremsiden av huset er det en stor og flott hage man kan benytte seg av. Eiendommen ligger godt plassert da det både er gåavstand til sjø/strand, skoler, barnehager, idrettsanlegg og til Tau sentrum.

No items found.

Tomten er barnevennlig og svært pent opparbeidet.. Boligen ligger til på en høyde med panoramautsikt over fjorden oggode solforhold! Boligen ligger til med kort gangavstand til butikk, skole og barnehage.Boligen ligger nær enden av blindvei i rolig og familievennlig nabolag.

Boligen ligger en ca. 5 minutters kjøretur fra Tau -sentrum. Her tilbys det alt fra dagligvarebutikker, til Europis og Jysk, frisører, bilforhandler, restauranter, caféer, idrettsanlegg m.m.

Godt offentlig kommunikasjonstilbud.

Gåavstand til skoler på Tau. Men det er også muligheter for å ta buss til Stavanger eller Jørpeland om en ønsker å gå på skole der. På både Tau og Jørpeland er det muligheter for valg av kristen privatskole eller offentlig skole.

Både Tau og Jørpeland har flere flott, nye skoler. De gamle skolene skal også pusses opp i nær fremtid.

Meld din interesse

Takk for at du har meldt interesse. Mekler kontakter deg for å ta prosessen videre.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kontakt

​Lars Sigve Berge
Faglig ​ansvarlig/Eiendomsmegler MNEF