Årdal

Eneboliger i rekke med fjordutsikt

Praktiske eneboliger nær sjø, som strekker seg over 2 etasjer. Har 3 soverom, carport og terraase på hele 36 kvm. Familievennlig nabolag, 45 min kjøretur til Stavanger.

Månedsleie:
Prisantydning:
kr. 4 890 000 - 4 990 000 ,-

OM PROSJEKTET

Hjelmeland Bygg har gleden av å tilby 3 nye praktiske eneboliger i rekke nær sjø til salgs!  Boligene strekker seg over 2 etasjer,  parker i carport gå inn i gang her har du inngang til 3 soverom og bad før du deretter går opp en trapp og kommer til stue og kjøkken med utgang til terrasse på 36 kvm hvor du også har et ekstra soverom/ Tv-stue med bad. Fantastisk fjordutsikt fra de fleste boligene. Familievennlig nabolag, nært til sjøen og båtliv. 45 minutts kjøretur fra Stavanger. Eneboligene i rekke er en del av et stort prosjekt! Det bygges nemlig også rekkehus, leiligheter og det selges tomter. Her vil det altså bli bygget et fint og nytt nabolag i idylliske omgivelser. Alle som kjøper i Årdal Brygge vil få kr 50.000 i rabatt på enten naust, sjøbod eller båtplass. Grip sjansen – kontakt oss nå

BELIGGENHET OG ADKOMST

Enebolig i rekke med fantastisk utsikt mot Årdalsfjorden. Kort kjøretur til sjarmerende Årdal sentrum (2 min), eller 10 minutters spasertur. Boligen gir deg nærhet til naturen og ro, samtidig som alle nødvendige fasiliteter er tilgjengelige i det lille, men sjarmerende sentrumet. Skole og barnehage i nærheten, med kjøretid til Årdal skule på 4 minutter. Opplev det beste av natur og praktisk livsstil i denne unike eneboligen ved Årdalsfjorden i det flotte Ryfylke!

 

GENERELL ORIENTERING

Følg Rv13, Ryfylkevegen og Rv13 til Fv639 i Årdal. Sving til venstre og inn på Fv639.Stedet du skal til, er på høyre hånd.

GARASJE/PARKERING

Carport på egen tomt

BODER

Bod i Carport og innvendig bod

FREMDRIFTSPLAN OG FERDIGSTILLELSE

Fra byggetillatelse foreligger antas det en byggetid på 12-15 mnd.

No items found.

For mer informasjon. Kontakt vår megler Lars Sigve Berge for prospekt og diverse.

Lite sjarmerende sentrum. Kjøretur på 45 minutter til Stavanger, for flere butikker og restauranter.

Buss

Skole og barnehage i nærheten.

I Hjelmeland er barnehage gratis for alle som bur der! Dette gjeld både for opphald og mat. Ifølge Hjelmeland Kommune sine nettsider.

Meld din interesse

Takk for at du har meldt interesse. Mekler kontakter deg for å ta prosessen videre.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kontakt

​Lars Sigve Berge
Faglig ​ansvarlig/Eiendomsmegler MNEF