Jørpeland

Konvallvegen 9 - sentral beliggenhet - garasje - stor innkjørsel - familievennlig - SOLGT

Sentrumsnær tiltalende enebolig. Eiendommen ligger godt plassert da det både er gåavstand til sjø/strand, skoler, barnehager, idrettsanlegg, butikker og uteliv m.m.

Månedsleie:
Prisantydning:
kr. 3 290 000,-

Sentrumsnær tiltalende enebolig. Eiendommen ligger godt plassert da det både er gåavstand til sjø/strand, skoler, barnehager, idrettsanlegg, butikker og uteliv m.m. På baksiden av huset er det en stor innkjørsel med plass til flere biler, samt garasje med loft. På fremsiden av boligen finner vi blant annet en flott syden-inspirert terrasse. Selve terrassen er av steinplater, og den er opparbeidet med skillevegger for å slippe innsyn. Over en del av terrassen er der også terrassemarkise dersom man skulle trenge litt pause fra solen eller unngå regn. En kjekk bonus er det flotte mur-ovnen på terrassen som kan benyttes til både oppvarming og matlaging. Tomtens hage er av god størrelse, med plass til både barneleker og blomster. Det er også frukt-tre på eiendommen. Familievennlig og kjekt hus.

INNHOLD

Første etasje:Entre/gang, vaskerom/bad med utgang, stue med utgang terrasse, kjøkken, soverom, bad, bakgang, wc, kontorAndre etasje: Gang, stue, 2 soverom, Walk-in closet (ikke målbart) Garasje:Garasje, kjølerom, hobbyromUteområde: Terrasse, utestue, innkjørsel, hage

STANDARD

Enebolig oppført i 1989. Tilstand på originale vinduer og dører samt kledning tilsier godt vedlikehold opp gjennom årene. I Tilstanden innvendig er normal. jf. alder med forventbar slitasjeegrad i originale deler.

No items found.

Dette boligområdet har en sentral beliggenhet med sin korte gangavstand til alt fra skoler, idrettstilbud, butikker og natur. Du kan enkelt gå til idrettsanlegg, skoler og barnehager. Jørpeland sentrum er også innenfor en kort spasertur på under 10 minutter. Hvis du foretrekker å kjøre, tar det bare omtrent 2 minutter å komme seg til sentrum.Jørpeland er en sjarmerende by som har mye å tilby for mennesker i alle aldre. Skolene har flotte fasiliteter som padeltennisbaner, fotballbaner, håndballhaller, klatrevegger, utendørs lekeområder og svømmebasseng. I sentrum finner du også den nye skateparken, som du kan bruke selv om du ikke har ditt eget utstyr – det er muligheter for utlån. Hvis du er interessert i musikk, dans eller drama, finnes det også ulike tilbud innen kulturskolen. I denne byen kan barna blomstre. I Jørpeland kan du gjøre alt fra shopping til å nyte en kveld på en bar, spille biljard eller dra på kino. Det finnes flere kafeer og restauranter hvor du kan kose deg med en kopp kaffe eller et godt måltid. Uansett årstid har Jørpeland sentrum spennende aktiviteter å tilby. Om sommeren kan du spille volleyball på de nye banene ved sjøen i Vågen, ta flotte turer i området, spille litt frisbeegolf på de lokale banene eller besøke en av de lokale badeplassene. Om vinteren er det flere steder hvor du kan ake eller stå på ski. Selemork er spesielt populært, og er bare en liten kjøretur fra boligen.  Skolene pleier også å lage en skøytebane i vintersesongen.Det er også gode kollektivtilbud i området, med bare 2-3 minutters gange til bussholdeplassen.Boligen ligger også i nærheten av vakker natur og flotte fjellturer, slik at du kan oppleve naturen på sitt beste. Det er også gåavstand til populær badeplass.

Alt du trenger i nærheten. Gåavstand til sentrum

Godt kollektivtilbud.

BARNEHAGE/SKOLE/FRITID

Flere barnehager, skoler og fritidstilbud i boligens omkrets.

Meld din interesse

Takk for at du har meldt interesse. Mekler kontakter deg for å ta prosessen videre.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kontakt

​Lars Sigve Berge
Faglig ​ansvarlig/Eiendomsmegler MNEF