Jørpeland

Flotte leiligheter med en unik utsikt i Gaupevegen på Jørpeland! Flott utsikt mot sjø og holmer.

6 nye leiligheter i trinn 3 er nå for salg. Flotte leiligheter med en unik utsikt i Gaupevegen på Jørpeland! Flott utsikt mot sjø og holmer. Familievennlig ormåde!

Månedsleie:
Prisantydning:
kr. 2 890 000 - 4 490 000

Det er 4 stk 3-roms leiligheter beliggende i første og andre etasje med følgende innhold:Entré, 2 soverom, bad, innvendig bod, stue/ kjøkken, veranda og utvendig bod på veranda og sportsbod i tilknytning til parkering.Det er 2 stk. 4-roms leiligheter beliggende i tredje etasje med følgende innhold:Entré, 3 soverom, bad, wc, stue/kjøkken, innvendig bod, veranda, verandabod, sportsbod ved parkering.Trinn 1 er utsolgt og vi har kun 3 leiligheter igjen i trinn 2.Det er 2 leiligheter i hver etasje og totalt 3 etasjer med 3-roms leiligheter fordelt i første og andre etasje samt 4-roms leilighetene er i toppetasjen. Leiligheten i første og tredje etasje kan "kjøre til døra". Andre etasje har  en trapp ned fra fra tredje etasje. Flott utsikt

No items found.

BELIGGENHET OG ADKOMST

Gaupevegen 31-33 ligger i Resahagen, kort vei fra Jørpeland sentrum med alle fasiliteter. Barnevennlig område med mange barnehager og skole i gangavstand. Nå selger vi den midterste blokken og starter med siste trinnet. Innflytting oktober 2023 eller oktober 2024Jørpeland har kort vei til mange utfartssteder som kjente Preikestolen, Refsvatnet, Ulvaskog, Lauvåsen, Tibergfjellet med mange flere. Flotte bademuligheter i sjø og vann. Gode sportsanlegg for alle typer sport.

Adkomst:Fra Jørpeland sentrum/ rundkjøringen, følg Fv534 1km, ta til venstre inn Gaupestien som går over i Gaupevegen. Ta første vei til høyre og følg veien til endes. Boligkomplekset vil ligge da på venstre side i enden av Gaupevegen.


Godt kollektivtilbud

Flere skoler og barnehager i nærheten.

Skolekrets: Jørpeland

Det tilbys både private og offentlige skoler.

Ettersom Jørpeland har et godt kollektivt tilbud er det også muligheter for å ta buss for å gå på skole på Tau eller i Stavanger.

Meld din interesse

Takk for at du har meldt interesse. Mekler kontakter deg for å ta prosessen videre.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kontakt

​Lars Sigve Berge
Faglig ​ansvarlig/Eiendomsmegler MNEF