Jørpeland

Fullshammarveien - 4 nye eneboliger med flott utsikt, bygging pågår. Kun 1 ledig!

Fire luksuriøse boliger på Skarbekkens topp, med enestående utsikt! Bygging pågår. Ryfylke Trelast gir deg drømmehuset i vakre omgivelser. Ta kontakt nå!

Månedsleie:
Prisantydning:
kr.5.650.000,-

4 flotte boliger på toppen av Skarbekken med flott utsikt. 3 er solgt. Bygging pågår.

1. etasje: Gang, Stue/Soverom, 3 soverom, vaskerom, bad, utvendig bod og carport.

2. etasje: Stue/kjøkken, soverom, bad og bod.

Ryfylke Trelast leverer et flott hus som gjør det lettere for deg som kunde å planlegge fremtiden.Ingen indeksregulering eller prisendring etter kontraktssignering. Vi inkluderer til og med anleggsbidrag til kommunen på kr 118650.  Kjøper betaler 3 avdrag etter at han har fått tinglyst skjøte.Det er et av de siste byggetrinnene på dette flotte veletablerte feltet. Boligene har en fantastisk beliggenhet øverst i Skarbekken med en utrolig panoramautsikt. Her er du virkelig på toppen, med umiddelbar nærhet til den flotte naturen og veldig gode solforhold. Skarbekken er et nyere boligfelt under utbygging hvor det er laget kjempefine uteområder, lekeplasser, benker og alt grunnarbeidet på feltet er ferdigstilt. Det er kort veg til skoler, barnehage og idrettsanlegg og det er laget gangstier her på feltet som skal lede skolebarna mot skoleområde. Det er også kort veg til Jørpeland sentrum som kan tilby det meste med en bra variasjon.

No items found.

Her er du virkelig på toppen, med umiddelbar nærhet til den flotte naturen og veldig gode solforhold. Skarbekken er et nyere boligfelt under utbygging hvor det er laget kjempefine uteområder, lekeplasser, benker og alt grunnarbeidet på feltet er ferdigstilt. Det er kort veg til skoler, barnehage og idrettsanlegg og det er laget gangstier her på feltet som skal lede skolebarna mot skoleområde. Det er også kort veg til Jørpeland sentrum som kan tilby det meste med en variert handelstand. I tillegg er det cafè, restaurant, kino, golf og flere friluftsaktiviteter i samme område som en gjerne kan benytte seg av. Er man glad i skog og mark så er det fine turområder like utenfor døren, og for de som liker seg bedre til fjells er det gode valgmuligheter, for her kan man bestige fjelltopper som ligger på rekke og rad her i Ryfylke.

Godt kollektivtilbud

Flere skoler og barnehager i området.

Skolekrets: Jørpeland

Godt kollektivtilbud gjør det mulig å ta bussen til Tau eller Stavanger for skole dersom dette er ønskelig.

Strand kommune tilbyr flotte skoler.

Meld din interesse

Takk for at du har meldt interesse. Mekler kontakter deg for å ta prosessen videre.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kontakt

​Lars Sigve Berge
Faglig ​ansvarlig/Eiendomsmegler MNEF