Jørpeland

Gaupevegen 11b - Siste sjanse. Kun 1 igjen!

Rekkehuset går over 2 plan og inneholder 4 soverom. Barnevennlig område med gåavstand til skoler og barnehager. Flotte naturopplevelser rett rundt hjørnet.

Månedsleie:
Prisantydning:
kr. 4.590.000.-

OM PROSJEKTET

I Resahagen skal det oppføres 3 rekkehus på tomten "Resahagen O".  Hvert rekkehus går over 2 plan og inneholder bl.a. inntil 4 soverom og 2 bad. Innhold: 1. etg.: Inngangsparti/ entré, teknisk rom/ bod, bad 2 soverom og bod i gang. I tilknytning til parkeringsplassen finner du en utvendig bod. 2. etg.: Trapp, stor stue/ kjøkken/ allrom på ca 47 kvm. Utgang til veranda. Åpen kjøkkenløsning. Gjesterom/ TV-stue. Soverom med mellomgang til et mindre bad/ wc. Legg merke til at nr 11A og C har ekstra vinduer i endevegg.

No items found.

Sentrumsnært boligområde med kort gåavstand til skoler, flott natur og populær badeplass. Det er muligheter for å gå til både indrettsplass, skoler og barnehager. Det er også mulig å ta en liten spasertur på under 10 minutter til Jørpeland sentrum. Kjøretid  til sentrum er estimert til 2 minutter. Jørpeland er en fin liten by med mye å finne på for folk i alle aldre. Ved skolene finnes det b.l.a. tennisbaner, padel tennis, fotballbaner, håndballhall, klatrevegg, uteleker, badebasseng m.m. I sentrum er det også mulighet for å benytte seg av den nye skateparken. Har en ikke eget utstyr er det utlånsmuligheter. Jørpeland har også ulike tilbud innenfor kulturskole for de som interesserer seg for musikk, dans og drama. I denne byen kan man gjøre alt fra å shoppe, sitte på bar og gå på kino. Det finnes også flere muligheter for å ta seg en kaffekopp eller et godt måltid. Jørpeland Sentrum har mye spennende å by på alle årstider. Om sommeren kan man gjøre alt fra å spille volleyball på de nye volleyballbanene langs sjøen i Vågen,  til å gå på fine turer i området, eller å besøke en av de lokale badestedene. Om vinteren er det flere steder hvor man kan ake eller gå på ski. Selemork er svært populært. Skolene pleier også å lage til en skøytebane i vintersesongen. Kollektivtilbudet er også bra. Boligen ligger heller ikke langt i fra flotte naturopplevelser og fine toppturer.

Godt kollektivtilbud.

Flere skoler og barnehager i nærheten.

Skolekrets: Jørpeland

På grunn av godt kollektivt tilbud er det også muligheter for å gå på skole på Tau eller i Stavanger om ønskelig.

Jørpeland tilbyr både private og offentlige skoler.

Meld din interesse

Takk for at du har meldt interesse. Mekler kontakter deg for å ta prosessen videre.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kontakt

​Lars Sigve Berge
Faglig ​ansvarlig/Eiendomsmegler MNEF