Randaberg

Grødem- Leilighet med stor stue og skjermet terrasse - SOLGT

Flotte fellesarealer mellom leilighetskomplekset og eneboligene. Lekeplass, rekreasjonsområder og en grønnsakshagen som spirer og gror om våren/sommeren.

Månedsleie:
Prisantydning:
4 200 000 /4 306 170

Ryggstraen er en flott del av Randaberg. Det ligger landlig til og midt i naturen, men med kort vei til det du trenger. Ryggstraen Park har det aller meste, men først og fremst er det et godt sted å bo. Nedre Grødem grenser mot Stavanger og der er gode bussforbindelser like ved.  Beliggenheten er flott. Sameiet har alt du trenger, til og med en egen park. Leilighetene har høy kvalitet og gode løsninger i alle ledd. De er smakfullt innredet og skaper en trivelig atmosfære i hverdagen. Med store vinduer, mye sol og flott utsikt er det fint å være inne og ute uansett vær.  Flott natur og flotte turområder like ved.Bod i egen bodavdeling (salgsargument! som regel er bodene i garasjen og da med problemer med støv og fukt)Plisségardiner på de fleste vinduer. 2 el  sykler disponeres fritt.

BELIGGENHET

Vakkert beliggende på Nedre Grødem nær friområder og bussholdeplass. Butikk og skoler ikke langt i fra.

ADKOMST

Ligger langs bussvei i fra Grødem mot Stavanger/Forus

BEBYGGELSE

3 nye blokker hvorav vi nå selger i den midterste blokken.

BARNEHAGE/SKOLE/FRITID

Grødem skole og flere barnehager i nærheten.

SKOLEKRETS

Grødem Skole

OFFENTLIG KOMMUNIKASJON

Gode bussforbindelser rett utenfor døren som bringer deg til både Stavanger sentrum og Forus

En splitter ny innholdsrik leilighet med inngang fra bakkeplan. Solen kan nytes ved inngangen og på den skjermede terrassen. Innholdsrik og praktisk leilighet. Leiligheten har også en egen bod. Boder er i en egen bodavdeling! Ettersom bodene er i garasjen kan det være støv og litt fuktig. ·         Plisségardiner på de fleste vinduer.·         LED belysning i himlinger alle rom·         Fellesanlegg med flott lekeområde og frukthage·         Beboere i sameiet disponerer 2 nye Frappe-elsykler til privat bruk.·         Diverse: inngang på bakkeplan, Solen kan nytes ved inngangen og den skjemede terrassen


No items found.

Meld din interesse

Takk for at du har meldt interesse. Mekler kontakter deg for å ta prosessen videre.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kontakt

​Lars Sigve Berge
Faglig ​ansvarlig/Eiendomsmegler MNEF