Jørpeland

Helt ny enebolig med utsikt, klar til påske! - SOLGT

Splitter ny enebolig av god kvalitet etter samarbeid med Ryfylke Trelast. Boligen har eksepsjonell utsikt og er plassert på Jørpeland. Boligområdet er barnevennlig.

Månedsleie:
Prisantydning:
kr. 7 290 000 ,-

Vi har gleden av å presentere denne helt nye innflyttingsklare eneboligen med utsikt, som nå kan bli din til påske! Kløverengen Eiendom samarbeider med Ryfylke Trelast som alltid leverer kvalitet. Ønsker du deg en moderne enebolig på Jørpeland bør ikke nøle med å ta kontakt! Innholdsrik bolig med 4 soverom, 2 bad og 2 stuer. Carport med sportbod. Kjøkken fra Sigdal og bad fra Kokaas Rør. Både varmepumpe og peisovn medfølger.Byggearbeidet er i full gang og her kan en følge utviklingen dag for dag. Ta kontakt med megler for mer informasjon. Priser, tegninger og leveransebeskrivelse kan fås om ønskelig. Salgsoppgave blir klar tidlig i januar måned.

Jørpeland har også ulike tilbud innenfor kulturskole for de som interesserer seg for musikk, dans og drama. I denne byen kan man gjøre alt fra å shoppe, sitte på bar og gå på kino. Det finnes også flere muligheter for å ta seg en kaffekopp eller et godt måltid. Jørpeland Sentrum har mye spennende å by på alle årstider. Om sommeren kan man gjøre alt fra å spille volleyball på de nye volleyballbanene langs sjøen i Vågen,  til å gå på fine turer i området, eller å besøke en av de lokale badestedene. Om vinteren er det flere steder hvor man kan ake eller gå på ski. Selemork er svært populært. Skolene pleier også å lage til en skøytebane i vintersesongen. Kollektivtilbudet er også bra.

No items found.

BeliggenhetBarnevennlig og attraktivt boligområde med flott utsikt utover Ryfylke. Resahagen er en liten spasertur unna idrettsplass, skoler og barnehager. Det er også mulig å spasere til Jørpeland sentrum fra Resahagen. Til Jørpeland sentrum er det estimert en  spasertur på 20 minutter, eller så kan man kjøre til sentrum på ca. 3 minutter. Jørpeland er en fin liten by med mye å finne på for folk i alle aldre. Ved skolene finnes det b.l.a. tennisbaner, padel tennis, fotballbaner, håndballhall, klatrevegg, uteleker, badebasseng m.m. I sentrum er det også mulighet for å benytte seg av den nye skateparken. Har en ikke eget utstyr er det utlånsmuligheter. Jørpeland har også ulike tilbud innenfor kulturskole for de som interesserer seg for musikk, dans og drama.

I denne byen kan man gjøre alt fra å shoppe, sitte på bar og gå på kino. Det finnes også flere muligheter for å ta seg en kaffekopp eller et godt måltid. Jørpeland Sentrum har mye spennende å by på alle årstider. Om sommeren kan man gjøre alt fra å spille volleyball på de nye volleyballbanene langs sjøen i Vågen,  til å gå på fine turer i området, eller å besøke en av de lokale badestedene. Om vinteren er det flere steder hvor man kan ake eller gå på ski. Selemork er svært populært. Skolene pleier også å lage til en skøytebane i vintersesongen. Kollektivtilbudet er også bra.

Godt kollektivtilbud.

Muligheter for å gå på skole både på Jørpeland, Tau og i Stavanger. Man kan også velge mellom kristne privatskoler og offentlige skoler. I 2022 ble den nye barneskolen ferdig bygget samtidig som en ny flerbrukshall. Nå planlegger kommunen bygge flere nye skoler. Også på tau har de fått en ganske ny barneskole.

Barnehager er det også flere å velge av. Gode tilbud og godt plassert. Her finnes det også muligheter både på Tau og Jørpeland.

Det er gåavstand til flere av skolene og barnehagene i området.

Meld din interesse

Takk for at du har meldt interesse. Mekler kontakter deg for å ta prosessen videre.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kontakt

​Lars Sigve Berge
Faglig ​ansvarlig/Eiendomsmegler MNEF