Jørpeland

Jørpeland- Tiltalende bolig med hybel/sokkelleilighet

Sentrumsnær tiltalende enebolig med godkjent hybel/sokkelleilighet for salg. En kjekk bolig med fin beliggenhet til både sivilisasjon og natur.

Månedsleie:
Prisantydning:
kr. 3 600 000,-

KORT OM EIENDOMMEN

Sentrumsnær tiltalende enebolig med godkjent utleiedel for salg. Eiendommen ligger godt plassert da det både er gåavstand til sjø/strand, skoler, barnehager, idrettsanlegg, butikker og uteliv m.m. Boligen har en fin størrelse på hagen, samt en innkjørsel med plass til flere biler. På fremsiden av huset har boligen en fin terrasse, som en kan benytte seg av uansett vær da en del av terrassen har tak. En kjekk bolig med fin beliggenhet til både sivilisasjon og natur. Boligen har gjennom årene fått en del oppgraderinger som nye vinduer og utvendige dører for begge etasjer . Boligen har også en flott ildpeis.

INNHOLD

Under etasje: Entre, gang, bad, vaskerom, stue, kjøkken, kontor, trappegang, soverom, bod

1.Etasje:Entre, gang, stue med utgang terrasse, kjøkken, 3 soverom ettmed utgang terrasse, bad.

Koffertloft

STANDARD

Boligen holder hovedsakelig standard fra byggeår, med unntak av enkelte oppgraderinger. Vinduer i 1.etg byttet i 2011 og 2013Vinduer og dører i u.etg byttet 2013.Nye veggplater (smart panel) på stua og kjøkken i u.etg 2013.AEG Stekeovn, IndukSjonstopp og Kjøkkenventilator byttet 2020.

BESKRIVELSE AV TOMT

Tomt med hus, hage og oppkjørsel. Stuen har en dør ut til  veranda, og fra hagen er det også en terrasse med tak.  


No items found.

Sentrumsnært boligområde med kort gåavstand til skoler, flott natur og populær badeplass. Det er muligheter for å gå til både indrettsplass, skoler og barnehager. Det er også mulig å ta en liten spasertur på under 10 minutter til Jørpeland sentrum. Kjøretid  til sentrum er estimert til 2 minutter. Jørpeland er en fin liten by med mye å finne på for folk i alle aldre. Ved skolene finnes det b.l.a. tennisbaner, padel tennis, fotballbaner, håndballhall, klatrevegg, uteleker, badebasseng m.m. I sentrum er det også mulighet for å benytte seg av den nye skateparken. Har en ikke eget utstyr er det utlånsmuligheter. Jørpeland har også ulike tilbud innenfor kulturskole for de som interesserer seg for musikk, dans og drama. I denne byen kan man gjøre alt fra å shoppe, sitte på bar og gå på kino. Det finnes også flere muligheter for å ta seg en kaffekopp eller et godt måltid. Jørpeland Sentrum har mye spennende å by på alle årstider. Om sommeren kan man gjøre alt fra å spille volleyball på de nye volleyballbanene langs sjøen i Vågen,  til å gå på fine turer i området, eller å besøke en av de lokale badestedene. Om vinteren er det flere steder hvor man kan ake eller gå på ski. Selemork er svært populært. Skolene pleier også å lage til en skøytebane i vintersesongen. Kollektivtilbudet er også bra. Boligen ligger heller ikke langt i fra flotte naturopplevelser og fine toppturer.

ADKOMST

Fra Stavanger tar man Fv441 til Hundvågtunnelen/Ryfast Tunnel/Rv13. Følg Ryfast Tunnel/Rv13 og Fv523 til Dalavegen i Jørpeland. I rundkjøringen: Ta 3. avkjøring ut på Dalavegen. Stedet du skal til er på venstre hånd.

BEBYGGELSE

Enebolig.

OFFENTLIG KOMMUNIKASJON

God offentlig kommunikasjon.

BARNEHAGE/SKOLE/FRITID

Flere barnehager, skoler og fritidstilbud i boligens omkrets.

SKOLEKRETS

Jørpeland skole.  Men det er også muligheter for å ta buss til Stavanger eller Tau om en ønsker å gå på skole der. På både Tau og Jørpeland er det muligheter for valg av kristen privatskole eller offentlig skole.

Meld din interesse

Takk for at du har meldt interesse. Mekler kontakter deg for å ta prosessen videre.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kontakt

​Lars Sigve Berge
Faglig ​ansvarlig/Eiendomsmegler MNEF