4228 - Sirdal

Koselig hytte i fint område med 3 soverom - SOLGT

Hytte i naturlige omgivelser med skjermet beliggenhet. Standarden er enkel og er svært sjarmerende. I hytten er det også fler soverom med mulighet for besøk av familie og venner.

Månedsleie:
Prisantydning:
kr 470 000,-

INNHOLD

Primær-rom: Entré, åpen stue/kjøkkenløsning, 1 toalett, 3 soverom, og veranda.

Sekundær-rom: Bod

Arealer er oppmålt av takstmann og hentet fra vedlagt tilstandsrapport. Rommenes definisjon er oppgitt av takstmann etter faktisk bruk, men kan avvike fra byggeforskrifter og byggetillatelse.

STANDARD

Hyttens standard kategoriseres som enkel. Eiendommen er stort sett naturlig og ikke opparbeidet. Utvendig standard: Hytten er oppført i tre og fundamentert til terreng på pilarer. På utsiden er bygningen kledd med tre, og taket består av metallplater med takstein. Innvendig standard:Hyttens gulv består av tre, mens vegger og tak består stort sett av panel. Som det fremgår av rapporten er det registrert symptomer på avvik fra normal tilstand, det meste som følge av normal slitasje og alder på bygningsdelene. Det er viktig å påpeke at bygningen er oppført i henhold til de forskrifter som gjaldt i byggeåret (1979). Dagens forskriftskrav til isolasjon, klima og innemiljø er strengere enn de som gjaldt da denne boligen ble bygget, og det må derfor påregnes et avvik i forhold til dagens standard. Nærmere beskrivelser kan leses under de ulike punktene i tilstandsrapporten. Rapporten bør leses nøye da det kan forekomme avvik fra denne konklusjonen.

No items found.

Koselig hytte som kan brukes til alle årets tider!  Området byr på fine turområder sommer som vinter.  Om sommeren kan en bade i vannet nede ved veien. På vinterstid er det fine langrennsmuligheter i området. Kort avstand til både Bjørnestad alpint-anlegg, Mydland og Feed skiarena. Til Sinnes er det kun 40 minutters kjøring. Hytten ligger fint til på fjellet med en beliggenhet på 439 m.o.h.

Meld din interesse

Takk for at du har meldt interesse. Mekler kontakter deg for å ta prosessen videre.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kontakt

​Lars Sigve Berge
Faglig ​ansvarlig/Eiendomsmegler MNEF