Melingarden

Kvitsøy-Bo der barna kan blomstre!

Husleien brukes til å omgjøre deler av beløpt til egenkapital. Kjøper får med seg prisstigningen. Konferer megler får spørsmål om muligheter.

Månedsleie:
12 000,-
Prisantydning:
2 950 000,-

1. etg. Felles inngang med porttelefon og heis.2. etg. Gang, 3 soverom, bad, vaskerom, stue/kjøkken.

Det mulighet for båtplass. Pen og stilren eierleilighet med topp kvalitet. Boligen har ikke vært bebodd. Gulv er belagt med parkett og fliser.Vegger er malt i lyse farger. På bad er vegger flislagt.Innholdsrikt kjøkken i hvit innredning med alle hvitevarer integrert. Flott bad som er fullfliset med vask i seksjon, vegghengt wc og dusj

Leie til eie eller kjøpe med en gang. Deler av husleien omgjøres til EK. Prisstigningen tilfaller leietaker.  Se forøvrig odelogeie.no  Kommunen, utbygger og alle beboere ønsker ny øy beboere velkommen. Leiligheten ligger flott til med noe utsikt utover Ydstebøhavn og området. Båtplass kan kjøpes hvis ønskelig i en lun og trygg havn. Kvitsøy er en perle i Norge med masse flotte perler hvor en kan nyte naturen. Øyas treffpunkt er kun en trapp eller en liten heis tur unna. Butikk og post i underetasjen. Kvitsøy har skole, barnehage og et velfungerende idrettslag. Næringslivet er yrende og mye spennende ting er i ferd med å skje.1. etg. Felles inngang med porttelefon og heis.2. etg. Gang, 3 soverom, bad, vaskerom, stue/kjøkken.

PÅ DENNE BOLIGEN TILBYS I KONSEPTET "LEIE TIL EIE" Odel & Eie gjør drøm til virkelighet for deg som ønsker å eie heller enn å leie. Har du økonomisk betjeningsevne, men sliter med å innfri boligforskriftens krav til egenkapital, som normalt er 15%, vil du nå kunne få din egen bolig. Drømmer skal eies, ikke leies! Denne eiendommen tilbys i leie til eie-konseptet. Det betyr at du får kjøpsopsjon for en avtalt pris og inngår en tidsbegrenset leieavtale. Deler av leien blir omgjort til opparbeidelse av egenkapital som du får i avslag når opsjonen brukes.


No items found.

Kvitsøy er en perle i Norge med masse flotte perler hvor en kan nyte naturen. Øyas treffpunkt er kun en trapp eller en liten heis tur unna. Butikk og post i underetasjen. Kvitsøy har skole, barnehage og et velfungerende idrettslag. Næringslivet er yrende og mye spennende ting er i ferd med å skje

https://app.frame.io/presentations/2c1826e2-868b-4aa7-a9c8-db215785b687

Butikk og post i underetasjen. Spennende resurant planer ikke langt i fra

Ferge og hurtigbåt flere ganger til dagen

Kvitsøy

Meld din interesse

Takk for at du har meldt interesse. Mekler kontakter deg for å ta prosessen videre.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kontakt

​Lars Sigve Berge
Faglig ​ansvarlig/Eiendomsmegler MNEF