Kvitsøy

Lev det gode liv på Kvitsøy - Splitter nye seniorboliger i idyllisk område for salg!

På Kvitsøy/Melinggarden skal det føres opp 4 stk. Nye seniorboliger med flotte fellesområder. Passer perfekt for den som ønsker å ha noe lettstelt og sentralt.

Månedsleie:
Prisantydning:
1 172 500 kr // Estimert totaltpris inkl. omkostninger: 4 691 072

Det vil bli opparbeidet trivelige fellesområder med drivhus og areal i midten av boligene, hvor en kan ta en kaffekopp og snakke med naboene. Boligene vil bli organisert som et borettslag med husbanklån. En må minimum betale kr 1.172.500,-  i innskudd. Ønsker en å innfri fellesgjelden helt eller delvis så vil dette også være mulig. Livsløpsstandard og tilrettelagt for omsorgsstandard i henhold til krav fra Husbanken. Butikken er nærmeste nabo. Alle de 4 seniorboligene har et BRA på 80,6 kvm. Vi tar forbehold om godkjent rammetillatelse og husbanklån innen 01/09-2023. Signalene er positive både i fra Husbanken og kommunen.

No items found.

Velkommen til perlen i havgapet! Seniorboligene ligger sentralt til i Ystebøhavn på Kvitsøy nær alle fasiliteter.  Den ville og spektakulære naturen rett utenfor stuedøren. Her er det trygt å bo. Dette er en kommune som bryr seg om deg. Bare 35 minutter fra Stavanger sentrum og enda kortere når tunnelen åpner. La drømmen bli virkelighet - Kvitsøy venter på deg!


Meld din interesse

Takk for at du har meldt interesse. Mekler kontakter deg for å ta prosessen videre.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kontakt

​Lars Sigve Berge
Faglig ​ansvarlig/Eiendomsmegler MNEF