Melinggarden, 4180 Kvitsøy

Melinggarden Kvitsøy- Nøkkel ferdige eneboliger med hybel- Mulighet for betydelig egen innsats- Gunstig finansiering!

Månedsleie:
Prisantydning:
Fra 4 990 000,- til 5 830 000,-

Fasiliteter

Garasje/P-plass

Hage

Kabel-TV

Bredbåndstilknytning

Turterreng

Utsikt

Sentralt

Beskrivelse


På Kvitsøy skal det føres opp 7 eneboliger med mange muligheter.  3 stykker av typen "Revingen" som er på 170 m2 BRA og 3 stykker "Eime" som er på hele 198 kvm BRA.

Begge boligtypene er tegnet inn med hybel. Du velger selvsagt om du ønsker hybel eller innrede til ekstra soverom/ stue m.v. Men; her får du skattefrie leieinntekter så lenge du selv bebor hoveddelen. Kan du gjøre en egeninnsats? Ja, da kan du få opp til kr. 1.055.000,- i redusert kjøpepris! Ta kontakt med megler for detaljer.

Nøkkelferdig er prisen for type "Revingen" kr. 4.990.000 pluss omkostninger,- med maksimal mulighet for egeninnsats rundt kr. 4.114.000,-
Nøkkelferdig er prisen for type "Eime" kr. 5.830.000,- pluss omkostninger med maksimal mulighet for egeninnsats rundt kr. 4.775.000,-
I tillegg kommer tilkoblingsavgift til avløp/ vann. Kr. 60.000,-

"Revingen" er prosjektets minste enebolig, men allikevel hele 152 kvm. Boligen fordeler seg over 2 plan med følgende innhold:

1. etg.: Entré, separat wc, allrom med kjøkken, stue/ spisestue.  Hybel med egen inngang, te-kjøkken, bad med wc, stue. Dersom det ikke ønskes hybel, omgjøres denne til garderobe/ vaskerom, ekstra bad og ekstra soverom.

2. etg.: 2 soverom, loftstue, bad med wc og vaskerom/ bod.

Utvendig: Carport med sportsbod. I tillegg ekstra bod ved inngangen til hybel.

"Eime" er prosjektets største enebolig på hele 180 kvm. Boligen fordeler seg over 2 plan med følgende innhold:

1. etg.: Entré, separat wc, allrom med kjøkken, stue/ spisestue.  Hybel med egen inngang, te-kjøkken, bad med wc, stue. Dersom det ikke ønskes hybel, omgjøres denne til vaskerom, ekstra bad og ekstra soverom.

2. etg.: 3 soverom, loftstue, bad med wc og vaskerom/ bod.

Utvendig: Carport med sportsbod.

For å melde interesse:
https://www.melinggarden.no/

Kjøkken beskrivelse


Kjøkkenet blir lagt med 3 stavs eikeparkett.


Overflater og kledning


Overflate

Fremdriftsplan og ferdigstillelse


Leveringstid er 12 mnd fra kontrakt.

Regulerings og arealplaner


Det er søkt om mindre endring i reguleringsplan som det tas forbehold om blir godkjent i løpet av august/ september 2021,

Garasje/parkering


Hver bolig blir utstyrt med carport.

Konstruksjon


Byggene blir oppført i trekonstruksjon.

Betalingsbetingelser


Hele kjøpesummen innbetales senest ved overtagelse.

Heftelser / servitutter


På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

Ingen pr i dag. Det forventes at kommunen vil tinglyse rettigheter mht vann, avløp, infrastruktur ved etablering av nye bruksnumre.

Ferdigattest / brukstillatelse


Ferdigattest vil bli utstedt så snart som mulig.

Diverse


Det tas forbehold om godkjent reguleringsendring som behandles i kommunestyret august/september 2021 samt igangsettingstillatelse. Her kan du kjøpe bolig uten egenkapital.

Adgang til utleie


Her har du alle tiders muligheter for utleie. Alle eneboligene blir bygget med hybel. Dagens skatteregler er at dersom du selv bebor og leier ut hybel, er inntekten skattefri for deg som utleie.

Lovanvendelse


Kjøpet reguleres av Lov om avtale med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43, i tilfeller hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Dette innebærer blant annet at kjøper har krav på garantier ihht. bustadoppføringslova § 12.
I tilfeller hvor kjøper er profesjonell ihht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at avtalen reguleres av avhendingslova.

Hvitvaskingsloven


Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Ansvarlig megler


Lars Sigve Berge

Matrikkelinformasjon

Kommunenummer

1144

Gårdsnummer

18

Bruksnummer

140

No items found.

Beliggenhet


Velkommen til perlen i havgapet! Eneboligene ligger sentralt i Ystebøhavn på Kvitsøy nær alle fasiliteter. Det ville og spektakulære naturen rett utenfor stuedøren. Her er det trygt å bo. Dette er en kommune som bryr seg om deg. Bare 35 minutter fra Stavanger sentrum og enda kortere når tunnelen åpner. La drømmen bli virkelighet - Kvitsøy venter på deg!

Beskrivelse av tomt


Tomtene opparbeides med plen.

Ferge fra Mekjarvik tar kun 35 minutt. Hurtigbåt fra Stavanger sentrum og Mekjarvik. Rogfast vil gjør at stavanger sentrum kan nåes på cirka 30 minutt.

Meld din interesse

Takk for at du har meldt interesse. Mekler kontakter deg for å ta prosessen videre.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kontakt

Telefon:
E-post: