Hommersåk. Fjordsynveien

Moderne familiebolig med 4 soverom og flott beliggenhet

Flott og innholdsrik enebolig som ligger fint til på feltet. Inneholder 4 soverom, 2 bad og 1 toalett, carport, terrasse med pergola og asfaltert innkjørsel. Ideell beliggenhet!

Månedsleie:
Prisantydning:
kr. 4 490 000,-

KORT OM EIENDOMMEN

Flott og innholdsrik enebolig som ligger fint til på feltet. Her får du en ideell beliggenhet som kombinerer den rolige atmosfæren på Fjordsynveien med Hommersåk sentrum. Gåavstand til barnehage, bibliotek og ergo- fysioterapi, med flere spennende alternativer innen rekkevidde. Selv om boligen ble oppført i 2017, mangler det en ferdigattest. Selger har engasjert arkitekt som vil bringe forholdene i orden i god tid før overtakelse.  Med riktig veiledning og innsats kan du gjøre denne boligen til ditt drømmehjem!

BESKRIVELSE AV TOMT

Selveier enebolig på selveier tomt. Stort og flott opparbeidet uteområde med asfaltert gårdsrom, og hage med platting, plen og pergola. Lett å vedlikeholde.

INNHOLD

1.etg: Gang, bi-inngang/ soverom, bod, toalett, stue/kjøkken.2.etg: Stue, 4 soverom, garderoberom, 2 bad

Carport  med bod og opplegg for elbillader. Boligen er i tråd med tegninger. Carport/bod er separert fra boligen med egen tilstandsvurdering pga. vesentlige avvik i tilstand på bla. taktekking. Drivhus medfølger også.

ADKOMST

Fra Hommersåkveien / Fv516 ta til ventre inn på Jødestadveien. Ta til høyre og sving så til høyre inn på Fjordsynveien. Stedet du skal til er på din venstre hånd.

No items found.

BELIGGENHETF

lott og innholdsrik enebolig som ligger fint til i feltet. Her får du en ideell beliggenhet som kombinerer den rolige atmosfæren på Fjordsynveien med det Hommersåk sentrum tilbyr. Gåavstand til barnehage, bibliotek og ergo- fysioterapi, med flere spennende alternativer innen rekkevidde. Estimert kjøretid til Hommersåk sentrum er på 5 minutter. Her finner du alt fra butikker, skole/barnehage, idrettshall,  til kirke og restauranter. Hommersåk har også flere nydelige turområder med gapahuker for familieutflukter. Bare en 20 minutters kjøretur fra boligen til Sandnes sentrum finner du alt du måtte trenge og mer. Her kan man gjøre alt fra å shoppe, sitte på bar og gå på kino. Det finnes også flere muligheter for å ta seg en kaffekopp eller et godt måltid. Sandnes sentrum har mye spennende å by på for folk i alle aldre. Man finner blant annet Fun Center, Vitenfabrikken, populære restauranter som Sabi Sushi, og uteliv med varierte tilbud. Det også utallige turområder i Sandnes. Sandnes har en svært ekspansiv utvikling når det kommer til kulturliv og utbygging.  Byen er idag Norges syvende største by med ikke for lang kjøreavstand fra flotte Hommersåk. Fint å kunne kombinere en roligere atmosfære på Fjordsynveien med et pulserende byliv en liten kjøretur unna!

BUSS

BARNEHAGE/SKOLE/FRITID

Boligen er plassert i umiddelbar nærhet av en barnehage og med flere spennende alternativer innen rekkevidde. For de små i familien er det en barnehage like ved døren, som gir trygghet og bekvemmelighet. Men hvis du ønsker flere alternativer, vil du glede deg over barnehagen som ligger nærmere sentrum, noe som gir deg valgmuligheter for ditt barns utdanning og trivsel.Nærmeste skole og et bredt spekter av fritidsaktiviteter venter i Hommersåk sentrum. Her finner du en flott fotballbane, nydelige turområder med gapahuker for familieutflukter, lekeplasser som barna vil elske, og et treningssenter for de som er opptatt av helse og velvære.Det beste av alt er at du bare trenger å sette av 6 minutter i bil for å komme til sentrum, hvor du vil oppdage et rikt utvalg av fasiliteter. I tillegg er det flere skoler for barn og ungdom i Sandnes.

SKOLEKRETS

-Kyrkjevollen skole

-Mauland skole

-Diverse  tilbud i Sandnes

Meld din interesse

Takk for at du har meldt interesse. Mekler kontakter deg for å ta prosessen videre.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kontakt

​Lars Sigve Berge
Faglig ​ansvarlig/Eiendomsmegler MNEF