Hjelmeland

Ny lettstelt enebolig med 4 soverom og utsikt til Hjelmelandsvågen!

Splitter ny enebolig som er enkel å vedlikeholde. Attraktiv og sentral tomt med gåavstand til alt du trenger. Vi leverer boligen ferdig cirka 12-15 mnd. etter kontraktsignering.

Månedsleie:
Prisantydning:
kr. 5 460 000,-

Splitter ny enebolig som er enkel å vedlikeholde. Attraktiv og sentral tomt med gåavstand til alt du trenger. Bare en liten spasertur til alt fra dagligvarebutikker, skole/barnehage, fotballbaner, men også den flotte naturen Hjelmeland har å by på. Boligen ligger sentralt til, men likevel i et rolig og fint område. Her kan barna blomstre. For her vil de vokse opp i et barnevennlig område med gåavstand til alt de trenger. På Hjelmeland er det trygt og fint å bo.

Vi leverer boligen ferdig cirka 12-15 mnd. etter kontraktsignering.


No items found.

Boligen ligger flott og sentralt til i Hjelmeland sentrum.  Den bekvemme nærheten til dagligvarebutikker, skole, SFO (skolefritidsordning) og barnehage gjør det til et ideelt sted for familier.Denne boligen blir dermed det ideelle hjemmet for de som søker en perfekt balanse mellom praktisk hverdagsliv og tilgang til fritidsaktiviteter i vakre omgivelser. Grip sjansen til å bosette deg i denne sentrale og sjarmerende delen av Hjelmeland!Denne boligen gir ikke bare tilgang til hverdagsfasiliteter, men også sjøliv og båtopplevelser innen gangavstand. Med nærhet til badeplass og flott natur er dette stedet ideelt for de som søker maritim glede og velvære. Grip sjansen til å bo sentralt i Hjelmeland med tilgang til både sjø og avkopling!

Boligen ligger flott til i Hjelmeland-sentrum med gåavstand til det du trenger.

Buss og båt/ferje- forbindelser

Boligen ligger i nærhet til både barnehage og skole.

Meld din interesse

Takk for at du har meldt interesse. Mekler kontakter deg for å ta prosessen videre.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kontakt

​Lars Sigve Berge
Faglig ​ansvarlig/Eiendomsmegler MNEF