Jørpeland

Resahagen M - Jørpeland - Bare 1 igjen!

Gaupevegen 23-29 ligger i Resahagen, kort vei fra Jørpeland sentrum med alle fasiliteter. Barnevennlig område med mange barnehager og skole i gangavstand.

Månedsleie:
Prisantydning:
Kr. 4.490.000,-

I Resahagen blir det det oppført 3 stk 6-mannsboliger på "Resahagen M".  Hver 6-mannsbolig består av 4 stk. 3-roms leiligheter og 2 stk. 4-romsleiligheter.Alle leilighetene er på en flate og har egne innganger. Det er 2 leiligheter i hver etasje og totalt 3 etasjer med 3-roms leiligheter fordelt i første og andre etasje samt 4-roms leilighetene er i toppetasjen. Leiligheten i første og tredje etasje kan "kjøre til døra". Andre etasje har trapp fra perkeringsplass ved tredje etasje.

Det er 4 stk 3-roms leiligheter beliggende i første og andre etasje med følgende innhold: Entré, 2 soverom, bad, innvendig bod, stue/ kjøkken, veranda og utvendig bod på veranda og sportsbod i tilknytning til parkering.

Det er 2 stk. 4-roms leiligheter beliggende i tredje etasje med følgende innhold:Entré, 3 soverom, bad, wc, stue/kjøkken, innvendig bod, veranda, verandabod, sportsbod ved parkering.

Det er ingen bygningsmessige fellesarealer for sameiet. All uteområde er fellesareal. Deler av fellesareal vil vedtektfestes skal kunne forbeholdes de enkelte seksjoner der det er naturlig. (Parkering, hage, m.v.)

No items found.

Jørpeland har kort vei til mange utfartssteder som kjente Preikestolen, Refsvatnet, Ulvaskog, Lauvåsen, Tibergfjellet med mange flere. Flotte bademuligheter i sjø og vann. Gode sportsanlegg for alle typer sport. Adkomst:Fra Jørpeland sentrum/ rundkjøringen, følg Fv534 1km, ta til venstre inn Gaupestien som går over i Gaupevegen. Ta første vei til høyre og følg veien til endes. Boligkomplekset vil ligge da på venstre side i enden av Gaupevegen.

Relativt godt kollektivtilbud.

Barnevennlig område med mange barnehager og skole i gangavstand.

Meld din interesse

Takk for at du har meldt interesse. Mekler kontakter deg for å ta prosessen videre.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kontakt

​Lars Sigve Berge
Faglig ​ansvarlig/Eiendomsmegler MNEF