Jørpeland

SELEMORKVEGEN - 4-ROMS SELVEIERLEILIGHETER

Helt nye leiligheter med 3 soverom, som ligger meget sentralt og vestvendt med utsikt mot fjorden.

Månedsleie:
Prisantydning:
2 990 000 - 3 390 000

Hver av leilighetene er på ca 74,6m² BRA med arealeffektive og gode romløsninger. Hver enkelt leilighet består av en gang med plass til garderobe, 3 soverom, åpen stue og kjøkkenløsning, bad/vaskerom og teknisk rom. Fra den lyse og luftige stuen har du utgang til en deilig balkong på ca 7,4m2.

Innhold: Leiligheten er på en flate og består av gang, 3 soverom, kjøkken, spisestue med åpen kjøkkenløsning, bad og teknisk rom/ bod. I tillegg følger det med en sportsbod og  en parkeringsplass til leiligheten. Du kommer inn i gangen hvor du henger av deg klærne.  To av soverommene ligger mot øst og er på ca 6,4 og 11,2m2. Videre inn i leiligheten kommer du til dagligrommene. Her har du en  stue med åpen kjøkkenløsning på til sammen 29,3m2.  Fra stuen har du utgang til vestvendt og solrik balkong.  Et tredje soverom med retning mot vest. Trenger du ikke 3 soverom? Mulighet for enda større stue eller hva med et kontor? Mulighetene ligger der. Sportsbod medfølger hver leilighet. To sportsboder er i parkeringskjeller og to er ved gjesteparkeringen. Det blir bygget en felles terrasse over de utvendige sportsbodene.

BELIGGENHET OG ADKOMST

Selemorkvegen ligger rett sør for Jørpeland sentrum. Følg Ryfylkevegen sør til du krysser elva. Ta første vei venstre inn Selemorkvegen. 4-mannsboligen vil da ligge omrtrent rett frem.

GARASJE/PARKERING

Parkeringsplass til 4 biler i underetasjen. 1 fast plass til hver leilighet. Parkeringsplassene er omtret 2,5 meter i bredde. Det blir klargjort for lader i parkeringskjeller.

BODERDet følger med en sportsbod til hver leilighet.

FREMDRIFTSPLAN OG FERDIGSTILLELSE

Ferdigstillelse er planlagt med ca 12 mnd byggetid.  Ferdigstillelse er 4. kvartal 2023.

No items found.

Leilighetene i Selemorkvegen byr på mye rom til en pris de fleste har råd til. Nærheten til naturen og sjøen gir en ekstra dimensjon til hverdagen, enten man vil gå tur eller bare utforske sammen med barn eller barnebarn. I det hele er dette moderne og lekre leiligheter, vegg i vegg med naturen og bare en liten rusletur unna Jørpeland sentrum.Alle leilighetene leveres nøkkelferdige med mulighet for leie til eie. Det er mulighet for ekstra opsjoner innen rørlegger- og elektrikerarbeider. Leilighetene ligger i første eller andre etasje - du velger.

Relativt godt kollektivtilbud.

Flere skoler og barnehager i nærheten

Meld din interesse

Takk for at du har meldt interesse. Mekler kontakter deg for å ta prosessen videre.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kontakt

​Lars Sigve Berge
Faglig ​ansvarlig/Eiendomsmegler MNEF