Årdal

Sjønære tomter med mulighet for båtplass og naust

Her er kan du bygge store eneboliger og garasje med romslig tomt på pluss minus et mål. Tomtene leveres byggeklare grovplanert med alle stikkledninger inn på tomten.

Månedsleie:
Prisantydning:
kr. 1 750 000 - 1 850 000 ,-

OM PROSJEKTET

Hjelmeland Bygg har gleden av å tilby 5 unike tomter rett i sjøkanten. Her kan du bygge store eneboliger og garasje med romslig tomt på pluss minus et mål. Tomtene leveres byggeklare grovplanert med alle stikkledninger inn på tomten. Form veilederen  må følges. Den sikrer en helhet i området som er bra for alle. Hjelmeland Bygg vil ha en byggeklausul. I praksis vil de hjelpe deg til å realisere boligdrømmen på en fornuftig måte. Ønsker du en bod eller båtplass så er det bare å spør megler om tilbud. Vi holder av nok boder og båtplasser slik at du kan sikre deg en nærhet til sjøen som er unik. Tomtene er i et familievennlig nabolag med gåavstand til sjø og båtliv. 45 minutters kjøretur fra Stavanger. Det skal bygges leiligheter, rekkehus og eneboliger i rekke. Her vil det altså bli bygget et fint og nytt nabolag i idylliske omgivelser. Grip sjansen – kontakt oss nå.

BELIGGENHET OG ADKOMST

Eksklusive tomter i sjøkanten med gåavstand til sjø og båtliv. Kort kjøretur til sjarmerende Årdal sentrum (2 min), eller 10 minutters spasertur. Boligen gir deg nærhet til naturen og ro, samtidig som alle nødvendige fasiliteter er tilgjengelige i det lille, men sjarmerende sentrumet. Skole og barnehage i nærheten, med kjøretid til Årdal skule på 4 minutter. Opplev det beste av natur og praktisk livsstil i dette flotte rekkehuset, like ved Årdalsfjorden.

GENERELL ORIENTERING

Følg Rv13, Ryfylkevegen og Rv13 til Fv639 i Årdal. Sving til venstre og inn på Fv639.Stedet du skal til, er på høyre hånd.

GARASJE/PARKERING

Det skal tilrettelegges for 2 biler på hver tomt. Må ligge nord for bolig og kan være  4,5 meters høyde i møne. Garasjen skal ha samme takvinkel som bolig


No items found.

Lite sjarmerende sentrum. Kjøretur på 40 minutter til Tau, for flere butikker og restauranter.

Buss

Skole og barnehage i nærheten.

I Hjelmeland er barnehage gratis for alle som bur der! Dette gjeld både for opphald og mat. Ifølge Hjelmeland Kommune sine nettsider.

Meld din interesse

Takk for at du har meldt interesse. Mekler kontakter deg for å ta prosessen videre.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kontakt

​Lars Sigve Berge
Faglig ​ansvarlig/Eiendomsmegler MNEF