Kleivane - Sandnes

Takterrasse med utsikt så langt øye kan se - 10 minutter fra Sandnes Sentrum

Kleivane er en plass du vil kunne trives med en utsikt som tar pusten av deg og en natur som gir deg styrke i en travel hverdag. Fleksibel, lettstelt bolig eller med hybel.

Månedsleie:
Prisantydning:
kr. 8 590 000,-

Kleivane er en plass du vil kunne trives med en utsikt som tar pusten av deg og en natur som gir deg styrke i en travel hverdag.  Passer for det mennesket som ønsker en fleksibel bolig enten lettstelt  eller med en hybel som kan sikre deg gode leieinntekter når renten er høy .Flere oppholds-soner ute: Takterrasse, terrasse over carport, terrasse på bakkeplan, hage og med carport.Stor stue/kjøkken med lys inn fra alle fire sider og en egen stue der ungdommen kan ha besøk og en rekke andre familievennlige kvaliteter.

BRA- LUKKEDE ROM

Underetasje: 5m2

1.etg: 90m2

2.etg: 90m2

3.etg: 9m2

sum: 194m

BRA-INKLUSIV OVERBYGD AREAL

Carport: 38m2

sum: 232m2.

Opsjonspakke hybel:

Det er tilrettelagt mulighet for utleiedel. Merk at dette er en hybel, som ikke vil være godkjent som leilighet.Pris kan fåes på forespørsel til megler

Opsjonspakke massasjebad på takterrasse: Pris kan fåes på forespørsel til megler

Opsjonspakke kjeller:Pris kan fåes på forespørsel til megler

Andre tilvalg/opsjoner:Her følger noen eksempler over mulige tilvalg som kan bestilles mot et pristillegg. Merk at listen ikke er fullstendig – flere kan avtales. Vann og avløp ifm. massasjebad Egen strømmåler til hybel.Varmekabler, pris pr. m2.Spiler i tak beboelsesrom, eksempelvis stue/kjøkken. Terrassebord på hele takterrassen Plen.

No items found.

Populært, innholdsrikt og familievennlig boligområde ved tretoppene, blåbærlyngen og turstiene i Melsheia. Bare 10 minutters kjøretur fra Sandnes sentrum.

Nær det du trenger.

Buss

Flere skoler og barnehager i nærheten.

Gåavstand til noen.

Meld din interesse

Takk for at du har meldt interesse. Mekler kontakter deg for å ta prosessen videre.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kontakt

​Lars Sigve Berge
Faglig ​ansvarlig/Eiendomsmegler MNEF