Tau

Tau - Ha fjord og fjell som naboer!

Leie til eie tilbys da kan en bruke deler av leien til egenkapital. Prisstigningen opparbeides fra innflytting. Konferer megler får mer informasjon

Månedsleie:
12 000,-
Prisantydning:
2 790 000,-

Luftig beliggenhet, herlig utsikt!

Den luftige beliggenheten gjør at mange av boligene får en herlig utsikt. Herfra får du umiddelbar tilgang til flott natur der mulighetene er mange. For her kan du fiske både i ferskvann og sjø – og ellers nyte sjølivets gleder, du kan gå turer i skog og hei eller bare finne et sted der du nyter naturens prakt. For unger med oppdagertrang, så er dette stedet å vokse opp.

Smarte og lekre leiligheter

De 65 kvadratmeter store leilighetene er arealeffektive og romslige. Store vinduer forsterker romfølelsen og gir et luftig preg. To soverom og to to uteplasser hører med. Så her kan du flytte deg etter sola. Denne boligtypen treffer både unge, og voksne som ønsker seg noe mer lettstelt.

PÅ DENNE BOLIGEN TILBYS I KONSEPTET "LEIE TIL EIE" Odel & Eie gjør drøm til virkelighet for deg som ønsker å eie heller enn å leie. Har du økonomisk betjeningsevne, men sliter med å innfri boligforskriftens krav til egenkapital, som normalt er 15%, vil du nå kunne få din egen bolig. Drømmer skal eies, ikke leies! Denne eiendommen tilbys i leie til eie-konseptet. Det betyr at du får kjøpsopsjon for en avtalt pris og inngår en tidsbegrenset leieavtale. Deler av leien blir omgjort til opparbeidelse av egenkapital som du får i avslag når opsjonen brukes. Salgsoppgaven er grunnlaget for all informasjon vedrørende boligen i konseptet leie til eie.


No items found.

Tau er i vekst og er snart en by. Flere shoppingsentre og nyetablering har funnet sted. Under 30 minutt i fra Stavanger sentrum.

Flere butikker på Tau både restauranter og klesbutikk samt matbutikker

Gode bussforbindelser

Tau sentralskole

Meld din interesse

Takk for at du har meldt interesse. Mekler kontakter deg for å ta prosessen videre.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kontakt

​Lars Sigve Berge
Faglig ​ansvarlig/Eiendomsmegler MNEF