Tau

Tau - Ekslusiv bolig med magisk utsikt!

Innholdsrik og moderne enebolig med smarte valg. Beliggenheten er formidabel med en utsikt som gir deg glede i hverdagen.Nærhet til fine turområder, badeplass, sentrum og skole.

Månedsleie:
Prisantydning:
kr. 9 290 000 ,-

Ryfylke Trelast har gleden av å tilby deg en innholdsrik og moderne enebolig med smarte valg. Beliggenheten er formidabel med en utsikt som gir deg glede i hverdagen. Boligen ligger nærme både fine turområder, badeplass, sentrum, skoler og idrettsplass. Her er det ikke spart på noe. Utvendig så er det Royal impregnert kledning. Fin forstøtningsmur på 50 kvadrat meter. Varmepumpe og el-billader medfølger selvfølgelig. Innvendig så er det vannbåren varme på flere gulv samt en stavs parkett i alle soverom og stue. Fliser i gang og bad. Et rikholdig kjøkken fra Sigdal hvor en enkelt kan velge andre fronter om ønskelig.

No items found.

Velkommen til drømmehjemmet ditt!  Perfekt plassert på Ugelivegen med den rolige atmosfæren og i nærheten til alt Tau-sentrum har å tilby. Denne boligen gir deg det beste av begge verdener . Naturens ro rett utenfor døren og moderne fasiliteter innen gangavstand .Boligens beliggenhet tilfredsstiller ulike behov. Er du glad i naturen, er det fantastiske turområder rett ved. Og er du en fjellentusiast kan du glede deg over de imponerende fjelltoppene i Ryfylke. Er du mer en hobbyfisker eller en badenymfe, ja da har du Nordvatnet like ved. Her er det også populært på gå på skøyter om vinteren. Nylig åpnet en moderne barneskole med en imponerende gymsal, som gir mulighet for et bredt utvalg av idretter, inkludert ballsport, dans, drill og mer. Den tilhørende lekeplassen og skatebanen gir også barna en morsom og aktiv utendørs opplevelse.

Det flunkende nye biblioteket i skolebygget gir en inviterende atmosfære for lesing og læring, med selvbetjent adgang for de som ønsker å utforske litteraturen på egen hånd.For de som er mer interessert i musikk, dans og drama, tilbyr kulturskolen et bredt spekter av aktiviteter for barn. Men det slutter ikke der – også voksne kan finne sin plass i kulturlivet ved å melde seg inn i revyen på Jørpeland. Det er en fantastisk mulighet for å utforske ens kreative talenter og samtidig bli en del av et engasjerende fellesskap.Aktivitetshallen på Tau er også innenfor gåavstand. Her tilbys det i hverdagen aktiviteter som karate, men i helgene har det blitt arrangert fredagsklubb for de små, og innimellom har det blitt arrangert konserter.  

Tau kirke, ligger også like ved. Her tilbys ikke bare gudstjenester, men også ulike aktiviteter som kor og barneklubb. Det beste er at alt dette er tilgjengelig til fots, noe som gjør hverdagen utrolig praktisk.

Skoler er lett tilgjengelige, og gode bussforbindelser gir ekstra bekvemmelighet. Men det slutter ikke der – bare 10 minutter unna med bil venter Jørpeland med enda flere butikker og restauranter. Her finner du også alt fra uteliv,  svømmehall, kino for ekstra underholdning, til utendørsaktiviteter som frisbeegolf.

Gåavstand til skoler på Tau og enkel tilgang til bussforbindelser til både Stavanger og Jørpeland gir deg et bredt spekter av alternativer, enten du foretrekker en kristen privatskole eller offentlig skole. Denne boligen representerer ikke bare et sted å bo, det er en livsstil. Her kan alle i familien trives. Ta det første skrittet mot ditt nye eventyr – kontakt oss i dag!  Vi gleder oss til å vise deg ditt potensielle drømmehjem.

Boligfeltet Ugeli ligger en kort spasertur i fra sentrum og idrettsplassen på Tau. Husets plassering er i enden av en blindvei hvor en ser mot Stavanger. Noe som sikrer en ettermiddags og kveldssol. I rundkjøringen på Tau, følg Fiskåvegen i retning mot Fiskå. Etter Ca.300 meter ta av mot høyre inn på Ugelivegen. Følg veien i Ca. 200 m. Eiendommen vil da komme på din venstre hånd.

Alt du trenger i nærheten. Se "Om området" for nærmere beskrivelse.

Gode bussforbindelser.

Gåavstand til skoler på Tau og enkel tilgang til bussforbindelser til både Stavanger og Jørpeland gir deg et bredt spekter av alternativer, enten du foretrekker en kristen privatskole eller offentlig skole.

Flere barnehager i ormådet også.

Meld din interesse

Takk for at du har meldt interesse. Mekler kontakter deg for å ta prosessen videre.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kontakt

​Lars Sigve Berge
Faglig ​ansvarlig/Eiendomsmegler MNEF