Tau

Tauramarkstien 5- Flotte prosjekterte leiligheter av god kvalitet.

Ryfylke Tomteselskap AS presenterer nå 10 leiligheter i Taumarka. Det er en god fordeling av både 2- 3- og 4-roms av varierende størrelser. Det er planlagt romslige terrasser.

Månedsleie:
Tilbyr "Leie til eie" på leilighet 5C. Leiepris på 17 000 NOK i mnd.
Prisantydning:
Kr. 2 800 000 - 4 600 000 ,-
No items found.

Denne fantastiske eiendommen ligger majestetisk plassert "på toppen" av Tau, og den har en enestående beliggenhet med gangavstand til sentrum. Her kan du nyte det beste av to verdener, med muligheten for flotte naturopplevelser i skogen og på mark like utenfor døren din, samt gåavstand til sentrum. Idrettsanlegg er også bare en kort spasertur unna, så aktiviteter og trening er alltid innen rekkevidde.

Tau er virkelig et flott sted for barnefamilier, med en moderne barnehage og flotte lekeområder som garanterer glede og moro for de små. I nærområdet finner du flere koselige kafeer og deilige restauranter som vil tilfredsstille enhver smak.

For de som elsker fotball, vil du være glad for å vite at det er en fotballbane innen gangavstand, slik at du kan følge med på favorittlaget ditt eller nyte noen spill selv.

Og hva med vannaktiviteter? Tau har et nydelig vann som gir utallige muligheter for avslapning og moro både om sommeren og om vinteren. Om vinteren kan du til og med ta på deg skøytene og suse rundt på isen.

Denne eiendommen gir deg virkelig det beste av livet på Tau, med en perfekt blanding av natur, aktiviteter og bekvemmeligheter. Ikke gå glipp av sjansen til å bo her!

Tau sentrum tilbyr det en måtte trenge. Jørpeland er nærmeste by og har flere butikker og utvalgt.

Godt offentlig kommunikasjonstilbu

Gåavstand til skoler på Tau. Men det er også muligheter for å ta buss til Stavanger eller Jørpeland om en ønsker å gå på skole der. På både Tau og Jørpeland er det muligheter for valg av kristen privatskole eller offentlig skole.

Meld din interesse

Takk for at du har meldt interesse. Mekler kontakter deg for å ta prosessen videre.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kontakt

Madicken Warland Østerhus
Eiendomsmegler