Melingveien Kvitsøy

Tiltalende tomt til salgs på Kvitsøy - Hør fuglene kvitre!

Fin tomter med lekker beliggenhet omgitt av fin natur. Tomten består av jord. Ingen bebyggelser på tomten. Alle fasiliteter i nærheten. Kjempe flott tomt til salgs på Kvitsøy.

Månedsleie:
Prisantydning:
kr. 1.290.000,-

Velkommen til perlen i havgapet! Eneboligene ligger sentralt i Ystebøhavn på Kvitsøy nær alle fasiliteter. Det ville og spektakulære naturen rett utenfor stuedøren. Her er det trygt å bo. Dette er en kommune som bryr seg om deg. Bare 45 minutter fra Stavanger sentrum og enda kortere når tunnelen åpner. La drømmen bli virkelighet - Kvitsøy venter på deg! Tomten består av jord. Ingen bebyggelser på tomten.

Tomt nr. 14 har et areal på 871.023 m2 og ligger på kr. 1.290.000,-

No items found.

Vi er heldige og har en byggeklar tomt med flott utsikt. Dette er muligens den fineste tomten. Her kan du bygge en drømmebolig i henhold til reguleringsbestemmelsene. Ferdige byggetegninger kan overtas om ønskelig. Vei, vann og kloakk ligger klar det er bare å starte byggingen. Tomten ligger sentralt i Ydstebøhavn på Kvitsøy nær alle fasiliteter.  Den ville og spektakulære naturen rett utenfor stuedøren. Her er det trygt å bo. Dette er en kommune som bryr seg om deg. Bare 45 minutter fra Stavanger sentrum og enda kortere når tunnelen åpner. La drømmen bli virkelighet - Kvitsøy venter på deg!

Alle fasiliter i nærheten.

Buss går som oppsatt bussrute, og drosje kan bestilles innenfor en gitt tidsramme ved behov på telefon.

Kvitsøy kommune har både skoleplass fra 1-10 trinn, barnehage og SFO. Kommunen tilbyr også ulike fritidsaktiviteter for barn innen b.l.a natur, aktivitet, frivillige lag og organisasjoner. Kvitsøy skole tilbyr også spesialundervisning for de som trenger tilrettelegging.

Meld din interesse

Takk for at du har meldt interesse. Mekler kontakter deg for å ta prosessen videre.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kontakt

​Lars Sigve Berge
Faglig ​ansvarlig/Eiendomsmegler MNEF