Judaberg

Uinnredet bolig med sentral beliggenhet og stålende utsikt på Judaberg - SOLGT

Boligen ligger sentralt til på Judaberg med gåavstand til det man trenger. Flott utsikt. Boligen kommer med planlagt innredning.

Månedsleie:
Prisantydning:
Bare kr. 2.400.000,- pluss omkostninger

OM EIENDOMMEN

Bolig ferdigstilt i sin nåværende utforming utvendig i 2019. Opprinnelig oppført som enebolig med sokkelleilighet. Bygget er å betrakte som tilnærmet ferdigstilt utvendig og uinnredet innvendig i begge plan. Det er opplyst at sokkelleiligheten er solgt. Boligen ligger sentralt til på Judaberg med gåavstand til det man trenger. Her kan barna vokse opp trygt. Bygning med planlagt innredning.  Priser på gjenstående arbeider kan fås ved henvendelse megler. Boligen leveres slik den fremstår i dag.

Opprinnelig oppført som enebolig med sokkelleilighet. Sokkelleiligheten er solgt. Tomten eies i sameie ettersom boligen er seksjonert.

INNHOLD

BRUKSAREAL1. etasje: 77 m². Kjøkken, stue /trapp, soverom, bod, bad/vaskerom, gang2. etasje: 72 m². Stue, gang, 2/3 soverom, garderobe, bad, terrasse, PRIMÆRROM2. etasje: 72 m². Åpent uinnredet areal.SEKUNDÆRROM1. etasje: 77 m². Åpent uinnredet areal. Utvendig bod.

STANDARD

Byggets tilstand utvendig er god og tilnærmet som for nybygg. Noen gjenstående arbeider som planering av terreng med fall fra grunnmur og sluttføringer med grunnmursplast inkludert feste til grunnmur. Entredør er for tiden ikke montert (byggedør), av den grunn er det heller ikke ferdigstilt med utvendig belistning. Balkondør i 2.etg. er ujustert. Innvendig er bygget som råbygg og uisolert. Det er lagt inn isolasjon i ytre hjørner som ikke er godt nok utført i partier med tilkomst. For nærmere spesifiseringer, studer premisstekst og vurderinger av de enkelte bygningskomponentene i takst-rapporten.

No items found.

Gåavstand til alt fra barnehage, skole, butikk og kai.

Flott sted med fantastisk utsikt mot kaien og sjøen.

Her kan barna vokse opp i et fint miljø med gåavstand til fritidsaktiviteter og skole.

Ferje og hurtigbåt.

Skolekrets er Finnøy

Barnehage: Finnøy

Nærmeste vidergående skoler er: Strand Vgs, Bjergsted og Kongsgaard.

Meld din interesse

Takk for at du har meldt interesse. Mekler kontakter deg for å ta prosessen videre.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kontakt

​Lars Sigve Berge
Faglig ​ansvarlig/Eiendomsmegler MNEF