Hva og hvem er Odel & Eie?

Odel & Eie er en ny og innovativ aktør i boligmarkedet. Vi har som mål å gjøre det enklere å selge bolig – og å kjøpe bolig. Vår løsning åpner for at betalingsdyktige boligkjøpere som ikke innfrir bolig forskriftens krav til egenkapital, vil kunne få sin egen bolig. Samtidig får boligselgere omsatt overskuddsboliger og nye prosjekter til en ny stor kundegruppe!

"Drømmer skal eies, ikke leies”, sier vi. Og vi sier det høyt, fordi vi vet at de aller fleste bærer på drømmen om å eie sitt eget hjem. Vi vet også at kneiken for å komme inn på boligmarkedet kan være bratt, og at mange må vente altfor lenge før de når målet.

Odel & Eie er en trygg og profesjonell partner

En av våre styrker er at vi er en nøytral formidler mellom utbyggere og mennesker som ønsker å kjøpe bolig. Vårt fokus er å finne den "perfekte matchen" – koble to parter sammen til glede for begge. Er du potensiell kjøper gir vi deg en god oversikt over aktuelle boliger i hele landet. Er du utbygger, gir vi deg tilgang til et nytt, stort kjøperunivers.

‍Vi formidler primært boliger, men også tomter, næringsbygg og fritidsboliger. Vi tilbyr en online-plattform for visning og omsetning, og vil administrere hele kundeforholdet digitalt. Vi snur kort og godt opp ned på eiendomsmarkedet og gjør flere i stand til å eie sin egen bolig!

Snur opp ned på eiendomsmarkedet

Odel& Eie danner helt nytt kjøperunivers i boligmarkedet gjennom å tilby en kombinert kjøpsmulighet og egenkapitalsparing for boligkjøpere.

Odel & Eie vil tilby en online plattform for visning og omsetning av boliger, hytter og næringsbygg, og vil administrere hele kundeforholdet digitalt. Vi snur opp ned på eiendomsmarkedet, og gjør flere i stand til å eie sin egen bolig.

Se våre boliger