Forsand

Forsand - Flott og sjønær familiebolig med nydelig utsikt

En innholdsrik familie bolig med masse plass. 4 soverom, dobbel garasje og anneks/utestue. Boligen har sjøutsikt og gode solforhold, barnevennlige omgivelser.

Månedsleie:
Prisantydning:
kr. 4 290 000,-

Enebolig med to etasjer. Boligen har byggeår 1977. Dobbel garasje fra 2005 på eiendommen. Boligen er bygget på grunnmur av Leca og betongblokker, yttervegger med bindingsverk, utvendig fasade med trekledning, etasjeskille i tre, tak tekket med betong takstein.

No items found.

Eneboligen ligger sjønært til og har derav gåavstand til både sjø og båtliv.  Sentralt på Forsand. Kun 5 minutter å gå  eller en kort kjøretur på 1 minutt til nærmeste dagligvarebutikk. På Forsand tilbys det fritidsklubb for ungdom hvor det blir arrangert ulike aktiviteter. Like ved skolen er det også svømmehall og idrettsbane og idrettshall.  På Forsand finner du også klatresenter samt fine fjelltopper å bestige. Om sommeren er det også mulighet for å leie hest og ri opp den bratte Uburen hvor du belønnes med en flott utsikt. Landa Park er også like ved skolen, en populær turistattraksjon. Skulle det friste med en handletur er Jørpeland sentrum, Sandnes sentrum og Stavanger de nærmeste byene med shoppingmuligheter. Til Jørpeland sentrum er er det estimert 20 minutter i bil.Til Stavanger tar det 50 minutter i bil. Til Sandnes sentrum tar det rett under en time. Inkluderer en ferjetur.

Sentralt i Forsand med butikk ikke langt i fra. Bare 5-10 minutt kjøring til Oanes. Lett å komme til Jørpeland som er nærmeste by. Sjønært hvor en får en opplevelse av å være på hytta samtidig som en har det meste innen rimelig avstand.

Buss

Forsand Barnehage - 3 minutter i bil.

Forsand skule - 6 minutter i bil

Meld din interesse

Takk for at du har meldt interesse. Mekler kontakter deg for å ta prosessen videre.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kontakt

​Lars Sigve Berge
Faglig ​ansvarlig/Eiendomsmegler MNEF