Kvitsøy

Praktiske minihus til en fornuftig pris med mulighet for kjøp av båtplass!

Flotte boliger av god kvalitet, med alt du trenger til en billig penge. Her får du den perfekte kombinasjonen av praktisk beliggenhet. Den vakre eiendommen ligger i hjertet av øya.

Månedsleie:
Prisantydning:
kr. 1 790 000 - 3 690 000 ,-

Endelig har vi gleden av å presentere et unikt prosjekt hvor vi har både leiligheter og rekkehus til en pris som kan passe mange. Her tilbyr vi både klar for maler og nøkkelferdig. Prosjektet vil bli organisert som et sameie. Praktiske og lettstelte boliger. -Minihus. Kr 1.790.000,- klar for maler.  Kr 1.990.000,- nøkkelferdig.-Rekkehus ( begge etasjene i bygningskroppen) kr 3.490.000,- klar for maler. Kr 3.690.000,- nøkkelferdig.Klar for maler vil si at det gjenstår å levere:

-Malerarbeid.

-Gulvleggerarbeid.

-Kjøkken

-Garderobe

-Baderomsmøbler.

Også mulighet for kjøp av båtplass i idylliske Kvitsøy. Ikke langt i fra de praktiske minihusene. Grips sjansen, Kvitsøy venter på deg!

No items found.

Flotte boliger av god kvalitet, med alt du trenger til en billig penge. Denne vakre eiendommen ligger i hjertet av øya, rett ved den eneste rundkjøringen. Her får du den perfekte kombinasjonen av praktisk beliggenhet og fantastisk natur. Alt du trenger, fra butikker til skoler, idrettsanlegg og barnehager, er bare en kort spasertur unna.  Men det er ikke bare nærheten til fasiliteter som gjør dette stedet spesielt. Tenk deg å våkne opp til den ville og spektakulære naturen som ligger rett utenfor stuedøren din. Her kan du nyte livet i harmoni med den fantastiske naturen som omgir deg. Dette er mer enn bare et hjem – det er en livsstil.

Sikkerheten er også en viktig del av livet her på Kvitsøy. Kvitsøy er en kommune som bryr seg om våre innbyggere, og du kan være trygg her. Her kan barna dine leke fritt, og du kan slappe av vel vitende om at samfunnet bryr seg om din trivsel og trygghet.

Og hvis du tror at denne perlen er avsidesliggende, tenk igjen. Med kun 35 minutters kjøring fra Stavanger sentrum, er du nærmere enn du tror. Og snart vil den nye tunnelen gjøre reisen enda kortere, slik at du kan nyte det beste av begge verdener – byens bekvemmeligheter og øyens naturskjønnhet.

Kvitsøy venter på deg med åpne armer. La drømmen bli virkelighet her på denne vakre øy. Kontakt oss i dag for å finne ditt drømmehjem på Kvitsøy. Dette er sjansen du har ventet på!"

Alt du trenger, fra butikker til skoler, idrettsanlegg og barnehager, er bare en kort spasertur unna.

Skoler og barnehager i nærheten.

Meld din interesse

Takk for at du har meldt interesse. Mekler kontakter deg for å ta prosessen videre.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kontakt

​Lars Sigve Berge
Faglig ​ansvarlig/Eiendomsmegler MNEF